Adakah anda alami masalah berikut?

Data Cepat Habis?

Dah la cepat habis, SLOW pula tu...

Data Cepat Habis?

Dah la cepat habis, SLOW pula tu...

Nak Call Kengkawan Pun Takut?

Kredit telefon cukup-cukup makan je. Tak dapat pakej UNLIMITED call?

Nak Call Kengkawan Pun Takut?

Kredit telefon cukup-cukup makan je. Tak dapat pakej UNLIMITED call?

Apa yang HaloTelco ini?

PREPAID

PREPAID. Dijamin takkan ada isu bil melambung

PREPAID

PREPAID. Dijamin takkan ada isu bil melambung

TUNETALK

Service by TUNETALK. Customer service semua TuneTalk uruskan. Nak topup pun senang. Beli topup TuneTalk je. Di 7e ada, Petronas ada, Maybank2u ada, e-wallet Touch & Go pun ada jual...

TUNETALK

Service by TUNETALK. Customer service semua TuneTalk uruskan. Nak topup pun senang. Beli topup TuneTalk je. Di 7e ada, Petronas ada, Maybank2u ada, e-wallet Touch & Go pun ada jual...

BOLEH KEKAL NOMBOR SEKARANG

Tak perlu tukar nombor baru. Tukar coverage je, tapi nombor masih maintain nombor asal. Mudahkan?

BOLEH KEKAL NOMBOR SEKARANG

Tak perlu tukar nombor baru. Tukar coverage je, tapi nombor masih maintain nombor asal. Mudahkan?

BLACKLIST BOLEH DAFTAR

Pernah blacklist dengan telco lain sebelum ini? Jangan risau, anda tetap boleh daftar HaloTelco.

BLACKLIST BOLEH DAFTAR

Pernah blacklist dengan telco lain sebelum ini? Jangan risau, anda tetap boleh daftar HaloTelco.

TIADA KONTRAK

Puas hati, teruskan pakai macam biasa. Tak puas hati, boleh stop. Tiada paksaan

TIADA KONTRAK

Puas hati, teruskan pakai macam biasa. Tak puas hati, boleh stop. Tiada paksaan

BOLEH JANA INCOME

Upgrade jadi dealer & promosikan simkad ni pada kengkawan. Setiap kali mereka langgan pakej, setiap kali itulah anda akan dibayar komisen. Masyukkk...!

BOLEH JANA INCOME

Upgrade jadi dealer & promosikan simkad ni pada kengkawan. Setiap kali mereka langgan pakej, setiap kali itulah anda akan dibayar komisen. Masyukkk...!

Antara Yang Ada

Ini pula pakej kami

Pakej 48 ni PALING POPULAR sekarang sebab:

UNLIMITED CHAT, SOCIAL & MUSIC

Dapat 2000gb setiap bulan utk buka apps social, chat & music:

🀳 Social:
FB, instagram, Twitter, Wechat, FB Live

πŸ”Š Chat:
Whatsapp, Line, Viber

🎧 Music:
Spotify, Joox, KKbox, Raku

2000gb ni sangat besar. Dalam penggunaan biasa, memang takkan habis nak guna sebulan. Sebab tu ada yg sebut UNLIMITED

60gb Youtube & Netflix

🎞️ Utk buka YouTube & Netflix pula, kami bagi 60gb sebulan @ 2gb sehari

10gb untuk lain-lain apps

πŸ–±οΈ untuk buka website / browse internet @ apa2 apps lain selain di atas, kita bagi 10gb lagi.

Nak buka YouTube, insta, whatsapp.... Semua dah ada kuota masing2. Besar plak tu kuotanya (2000gb).

10gb ni boleh guna untuk browse website, update apps, buka waze, tengok email, maybank2u... Memang sangat cukup & berbaloi la kan? 😁

πŸš€ Semua data ni dalam bentuk highspeed tau. Insya Allah berdesup perginya πŸ˜„

UNLIMITED call

πŸ“± Untuk call, kami bagi unlimited call to all networks.

Tak risau dah nak call sana sini. Confirm bil takkan melambung / kredit habis lagi lepas ni 😁

Ya, dengan RM48 je sebulan, anda boleh dapat:

UNLIMITED call
UNLIMITED social
UNLIMITED music
UNLIMITED chat

Untuk Youtube dapat 60gb pula lagi!

Patutlah HOT sangat!

Tengok ini, Data pun

Disclaimer: Kadar kelajuan adalah betul pada masa & tempat ujian. Kelajuan sebenar yang anda peroleh mungkin berbeza bergantung pada lokasi, masa & jenis telefon yang digunakan.

144Mbps !!!

99.3Mbps !!!

100mbps !!!

54mbps !!!

86mbps !!!

Antara pengguna kami yang

ORDER SEKARANG dan nikmati seperti di bawah:

Melayari internet dengan lancar tanpa sangkut-sangkut (buffering)
Bergayut (Call) berjam-jam tanpa risau baki kredit berkurang / bil melambung
Main FB, Insta, Twitter & Whatsapp sepuas hati tanpa risau kehabisan data

Bestkan?

Harga Simkad:
RM5 sahaja

*Tidak termasuk kos pos

Tapi andaΒ  TAK PERLU BAYAR SEKARANG.

SIMKAD Sampai Baru Bayar

Anda takut tak dapat simkad bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila simkad anda sampai nanti.

Tempah simkad anda sekarang sebelum terlambat!

Nak Pilih Nombor Baru Boleh

Nak Kekal Nombor Sekarang Boleh

Nak Buat Bisnes HaloTelco Ni Pun Boleh

Insya Allah saya sedia bantu anda sebaiknya

😍 😍 😍 😍 😍

Minit
Saat

Billing details

Pakej Pilihan Anda

Product
Quantity
Price
1 Simkad1
RM5.00
Paling Hot
2 Simkad1
RM10.00

Your order

Product Total
1 Simkad  × 1 RM5.00
Subtotal RM5.00
Total RM5.00
  • Bayar pada posmen semasa barang sampai. Produk dijangka sampai dalam tempoh 1-3 hari bekerja. Sila sediakan wang tunai secukupnya bagi memudahkan urusan.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Ada pertanyaan lanjut?
Jom WhatsApp / Call saya :

013-300 5755

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...