Adakah anda alami masalah berikut?

Data Cepat Habis?

Dah la cepat habis, SLOW pula tu...

Data Cepat Habis?

Dah la cepat habis, SLOW pula tu...

Nak Call Kengkawan Pun Takut?

Kredit telefon cukup-cukup makan je. Tak dapat pakej UNLIMITED call?

Nak Call Kengkawan Pun Takut?

Kredit telefon cukup-cukup makan je. Tak dapat pakej UNLIMITED call?

Apa yang HaloTelco ini?

PREPAID

Dijamin takkan ada isu bil melambung. Nama pun prepaid kan, Mana ada bil? Selamat poket anda... 😁

PREPAID

Dijamin takkan ada isu bil melambung. Nama pun prepaid kan, Mana ada bil? Selamat poket anda... 😁

TUNETALK

Service by TUNETALK. Customer service semua TuneTalk uruskan. Nak topup pun senang. Beli topup TuneTalk je. Di 7e ada, Petronas ada, Maybank2u ada, e-wallet Touch & Go pun ada jual...

TUNETALK

Service by TUNETALK. Customer service semua TuneTalk uruskan. Nak topup pun senang. Beli topup TuneTalk je. Di 7e ada, Petronas ada, Maybank2u ada, e-wallet Touch & Go pun ada jual...

BOLEH KEKAL NOMBOR SEKARANG

Tak perlu tukar nombor baru. Tukar telco provider je, tapi nombor masih maintain nombor asal. Mudahkan?

BOLEH KEKAL NOMBOR SEKARANG

Tak perlu tukar nombor baru. Tukar telco provider je, tapi nombor masih maintain nombor asal. Mudahkan?

BLACKLIST BOLEH DAFTAR

Pernah blacklist dengan telco lain sebelum ini? Jangan risau, anda tetap boleh daftar HaloTelco.

BLACKLIST BOLEH DAFTAR

Pernah blacklist dengan telco lain sebelum ini? Jangan risau, anda tetap boleh daftar HaloTelco.

TIADA KONTRAK

Puas hati, teruskan pakai macam biasa. Tak puas hati, boleh stop. Tiada paksaan. Tiada kontrak yang mengikat anda.

TIADA KONTRAK

Puas hati, teruskan pakai macam biasa. Tak puas hati, boleh stop. Tiada paksaan. Tiada kontrak yang mengikat anda.

PERCUMA KHAIRAT KEMATIAN

Kalau ditakdirkan kita meninggal dunia, HaloTelco akan bayar RM800-RM1200 pada waris anda sebagai duit khairat kematian. Dapatlah bantu ringankan beban waris kita nanti. Baguskan?

PERCUMA KHAIRAT KEMATIAN

Kalau ditakdirkan kita meninggal dunia, HaloTelco akan bayar RM800-RM1200 pada waris anda sebagai duit khairat kematian. Dapatlah bantu ringankan beban waris kita nanti. Baguskan?

BOLEH JANA INCOME

Kalau nak jadi pengedar macam saya pun boleh. Upgrade je jadi dealer & promosikan simkad ni pada kengkawan.

Setiap kali mereka langgan pakej, setiap kali itulah anda akan dibayar komisen. Masyukkk...!

BOLEH JANA INCOME

Kalau nak jadi pengedar macam saya pun boleh. Upgrade je jadi dealer & promosikan simkad ni pada kengkawan.

Setiap kali mereka langgan pakej, setiap kali itulah anda akan dibayar komisen. Masyukkk...!

Antara Yang Ada

Ini pula pakej kami

Pakej 48 ni PALING POPULAR sekarang sebab:

UNLIMITED CHAT, SOCIAL & MUSIC

Dapat 2000gb (highspeed data) setiap bulan utk buka apps social, chat & music:

🤳 Social:
FB, instagram, Twitter, Wechat, FB Live

🔊 Chat:
Whatsapp, Line, Viber

🎧 Music:
Spotify, Joox, KKbox, Raku

2000gb (highspeed data) ni sangat besar. Kalau ikut kadar penggunaan biasa, memang takkan habis nak guna sebulan 2000gb ini. Sebab tu ada yg sebut ini pakej UNLIMITED chat, social & music!

60gb Youtube & Netflix

🎞️ Utk buka YouTube & Netflix pula, kami bagi 2gb setiap hari @ bersamaan 60gb sebulan.

10gb untuk lain-lain apps

🖱️ untuk buka website / browse internet @ apa2 apps lain selain di atas, kita bagi 10gb lagi.

Nak buka YouTube, insta, whatsapp.... Semua dah ada kuota masing2. Besar plak tu kuotanya (2000gb).

10gb ni boleh guna untuk browse website, update apps, buka waze, tengok email, maybank2u... Memang sangat cukup & berbaloi la kan? 😁

🚀 Semua data ni dalam bentuk highspeed tau. Insya Allah berdesup perginya 😄

UNLIMITED call

📱 Untuk call, kami bagi unlimited call to all networks. Ya, boleh call mana-mana nombor telco lain pun. UNLIMITED beb!

Tak risau dah nak call sana sini. Confirm bil takkan melambung / kredit habis lagi lepas ni 😁

Ya, dengan RM48 je sebulan, anda boleh dapat:

UNLIMITED call
UNLIMITED social
UNLIMITED music
UNLIMITED chat

Untuk Youtube dapat 60gb pula lagi!

Patutlah HOT sangat!

Tengok ini, Data pun

Disclaimer: Kadar kelajuan adalah betul pada masa & tempat ujian. Kelajuan sebenar yang anda peroleh mungkin berbeza bergantung pada lokasi, masa & jenis telefon yang digunakan.

144Mbps !!!

99.3Mbps !!!

100mbps !!!

54mbps !!!

86mbps !!!

Antara pengguna kami yang

ORDER SEKARANG dan nikmati seperti di bawah:

Melayari internet dengan lancar tanpa sangkut-sangkut (buffering)
Bergayut (Call) berjam-jam tanpa risau baki kredit berkurang / bil melambung
Main FB, Insta, Twitter & Whatsapp sepuas hati tanpa risau kehabisan data

Bestkan?

Harga Simkad:
RM5 sahaja

*Tidak termasuk kos pos

MURAH SANGAT !!!

Tempah simkad anda sekarang sebelum terlambat!

Minit
Saat

Nak Kekal Nombor Boleh

Nak Pilih Nombor Baru Pun Boleh

Insya Allah saya akan bantu awak sebaiknya 😊

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...