PERHATIAN: Khas untuk yang ada masalah susah nak turunkan berat badan. Ini berita baik untuk anda.

TERBONGKAR! BAGAIMANA KAMI BERJAYA BANTU SELESAIKAN 20,000++ MASALAH BERAT & BOROI

Direkomen oleh Dr. Ismail Tambi sendiri

“Produk untuk kuruih paling berkesan saya pernah cuba, 2 tahun cuba macam2, kini dengan clean8 kejap ja kuruih”

John Doe

Kenal pasti

Selalu Lemau & Mengantuk

Selalu lemau & Mengantuk?

Dah penat diet tapi tiada hasil?

Dah penat diet tapi tiada hasil?

Tiada masa nak bersenam?

Tiada masa nak bersenam?

Risau kena penyakit kritikal akibat masalah berat badan?

Risau kena penyakit kritikal akibat masalah berat badan?

5/5

Bagaimana Clean8 Membantu Menyelesaikan Masalah Lemak Anda ?

Clean8 bertindak membersihkan usus dengan membuang segala kotoran yang ada di dalam sistem usus.

Ia juga menghalang minyak daripada diserap masuk ke dalam darah dan secara tak langsung dapat mengurangkan lemak-lemak di dalam badan. 

Clean 8

Ini Antara Yang Anda Boleh Dapat Dari Clean 8:

TESTIMONI

Disclaimer: Testimoni-testimoni di bawah merupakan pengalaman sebenar para pengguna Men’s Formula Biotropics. Kesan positifnya mungkin  berbeza antara individu lain, bergantung pada faktor kesihatan, umur, gaya pemakanan, dan konsistensi pengambilan.

Sebelum: 120kg

Selepas: 84kg

Gastrik makin OK

Berat turun 5kg !!!

Kenapa Clean8?

Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Kelulusan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

 

Clean 8 berdaftar di bawah KKM dengan taraf produk farmaseutikal.

Nombor pendaftaran: MAL160200127T

Diiktiraf Halal oleh JAKIM

Pengiktirafan Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

Nombor rujukan Halal: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 015-11/2009

Soalan Lazim

Of course boleh!  Rata rata customers kami berusia 40 tahun ke atas tau

Produk ini tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT180701436 dan telah mendapat Halal dari JAKIM dengan nombor rujukan: MS2200:2008

Produk ni sesuai untuk semua peringkat umur. Bagaimanapun kanak-kanak yang berumur 12 tahun ke bawah seeloknya jangan diberikan apa-apa suplemen dulu

Insyallah, produk ni sudah lama dalam pasaran & turut disyorkan oleh ahli farmasi

Produk ni tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan mematuhi piawaian dan peraturan kebangsaan melalui pensijilan dari Standard Global Services (SGS Malaysia) dengan no rujukan: CRSSAT/18/0701.

Sebotol clean8 mengandungi 60 biji untuk kegunaan sebulan

Ramai lagi yang sangat berpuas hati dengan Men's Formula ni.

Jom baca feedbacks mereka

Adakah Anda Untuk Alami Perubahan Seawal 2 Minggu ??

Beraksi dengan lebih lama dengan pasangan !
Padat menembusi 'ruangan'
Perghh...!
Badan lebih bertenaga untuk bersenam & beribadah
Kurang lesu, lemah, penat di tempat kerja

ORDER SEKARANG melalui website ini dan dapatkan di bawah:

radix
FREE 10 Sachet Kopi
smartwatch
FREE Smart Watch
herva
FREE Losyen Urut

p/s – Free gift adalah terhad berdasarkan kuantiti stok tersedia. Jika stok di atas habis, kami akan gantikan dengan free gift lain ataupun wang tunai yang mempunyai nilai sama dengan barangan yang dijanjikan.

Harga Asal: RM180 sebotol.

Tapi kalau anda order sekarang, saya bagi DISKAUN KAW-KAW.

Betul-betul jimat punya harga. Cuba tengok ni:

Barang Sampai Baru Bayar

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Pilih pakej anda dan order sekarang sebelum terlambat!

Minit
Saat

Billing details

Pakej Pilihan Anda

Product
Quantity
Price
Men's Formula - (3 Botol)1
RM350.00
Paling Hot
Men's Formula - (2 Botol)1
RM250.00
Men's Formula - (1 Botol)1
RM150.00

Your order

Product Total
Men's Formula - (3 Botol)  × 1 RM350.00
Subtotal RM350.00
Total RM350.00
  • Bayar pada posmen semasa barang sampai. Produk dijangka sampai dalam tempoh 1-3 hari bekerja. Sila sediakan wang tunai secukupnya bagi memudahkan urusan.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...